facebook nimenhuuto

 

Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry.

Shory 

 

 

Tapahtumat

Iloskin tapahtumista saat ajantasalla olevaa tietoa Nimenhuuto-palvelusta, osoitteesta iloski.nimenhuuto.com. Nimenhuudossa voit myös ilmoittautua mukaan harjoituksiin. Muista tapahtumista, sekä meidän että tietämistämme valtakunnallisista soveltavan alppihiihdon tapahtumista, löytyy tietoa Iloski ry:n facebook -ryhmästä.

Kauden 2018-2019 tapahtumia:

Viikkotreenit

Viikkotreenit alkavat 8.1.2019 ja jatkuvat tiistaisin. Aloitusaikaa on viime kaudesta siirretty puoli tuntia myöhemmäksi eli välineiden sovitus alkaa 17.30. Treenien yhteinen aloitus klo 18.00 (alkuverryttely, treenit ja loppuverryttely). Tämän jälkeen vielä mahdollisuus jäädä afterskille kahvioon. Ilmoittaudu Nimenhuudossa ja tule mukaan.

Hiihtolomaviikolla ei ohjausta!

Harjoitusten teemat ja vastuuvetäjät löytyvät Nimenhuuto-palvelusta. Siellä myös ilmoittadutaan mukaan harjoituksiin osoitteessa iloski.nimenhuuto.com.

*Hirvensalon rinnetilannetta voi seurata Hirvensalon hiihtokeskuksen kotisivuilta www.hirvensalo.fi.

Pj. Elina Vermola
Puh. 050 3200 520

 


 

Meri-Teijon retki 17.3. ja Karva-Kaverit

Iloski ry järjestää maaliskuussa retken Meri-Teijon hohtaville keväthangille. Lähde mukaan nauttimaan kevätauringosta hyvässä seurassa. Mukaan saapuu myös Karva-Kaverit ry:n eläinkavereita, joiden kanssa on luvassa mukavia hetkiä makkaranpaiston lomassa.

Ilmoittautumiset 10.3. mennessä yhdistyksen sähköpostiin info.iloski@gmail.com. Ilmoita osallistujien nimi, tuletko bussiin Veritakselta tai matkalta ja mitä apuvälineitä tarvitset mukaan. Tee ilmoittautuminen myös Nimenhuutoon, niin muutkin tietävät, että olet lähdössä retkelle.
 
Tiedustelut matkanjohtaja Elina Vermola p. 050 320 0520
 
Hissiliput, tarjoilut ja matka maksetaan yhdistyksen tilille ennen retkeä: Handelsbanken, FI78 3131 1001 072689. Viestikenttään osallistujien nimet / Meri-Teijo.

 


 

Ellivuoren retki 2.2.2019 ja Suomi Slalom -kisat

Iloski ry järjestää perinteisen lasketteluretken Ellivuoreen la 2.2. Retken aikana mahdollisuus myös osallistua Ellivuori Ski Teamin ja Jani Järvelinin järjestämiin Soveltavan Suomi Slalom -kisoihin. Reissuun lähdemme tilauslinja-autolla.
 
Ilmoittautumiset ma 28.1. mennessä yhdistyksen sähköpostiin info.iloski@gmail.com. Ilmoita osallistujien nimi, tuletko bussiin Veritakselta tai matkalta, ruoka-aineallergiat, mitä apuvälineitä tarvitset mukaan, otatko vuokrasukset ja osallistutko kilpailuun. Tee ilmoittautuminen myös Nimenhuutoon, niin muutkin tietävät, että olet lähdössä retkelle.
 
Tiedustelut matkanjohtaja Pekka Rihti p. 0400 328 385
 
Hissiliput, ruokailu ja ei-jäsenten matka maksetaan yhdistyksen tilille ennen retkeä: Handelsbanken, FI78 3131 1001 072689. Viestikenttään osallistujien nimet / Ellivuori 2019.
 
 

 

Opaslaskijoiden ja ohjaajien perehdytysilta Hirvensalon hiihtokeskuksessa 31.1.

Iloski ry järjestää 31.1. opaslaskijoiden ja ohjaajien perehdytysillan kl0 18.00. Perehdytysillassa harjoitellaan avustusvälineiden käyttöä ja tutustutaan erilaisiin tapoihin avustaa kehitys-, liikunta- ja näkövammaisten laskettelua. Vetäjänä toimii Larri Vermola. Kaikki asiasta kiinnostuneet sekä nykyiset ja uudet avustajat ja ohjaajat ovat tervetulleita mukaan. Välittäkää tietoa myös tuttavapiirissänne, joku tuntemanne henkilö saattaa olla innokas toimimaan opaslaskijana!

Ilta on maksuton (maksamme välinevuokran) ja Iloski ry tarjoaa illan päätteeksi ”pullakahvit” hiihtokeskuksen kahviossa. Jos sinulla on omat lasketteluvälineet, niin ota ne mukaan.

Tavataan välinevuokraamossa klo 17.30 ja aloitetaan treenit klo 18.00.

Ilmoittautumiset 29.1. mennessä  info.iloski@gmail.com

 

 


 

Soveltavan laskettelun tutustumisilta 29.1.

Iloski ry järjestää ti 29.1. lajista kiinnostuneille tutustumisillan viikkotreenien yhteydessä.  Paikalla on soveltavan laskettelun harrastajia, opaslaskijoita, ohjaajia sekä hiihdonopettaja. Illan opettajana toimii Larri Vermola. Iloski maksaa välinevuokran kyseisenä iltana. Harjoittelu aloitetaan yleensä lastenrinteestä. Mukaan rinteeseen ei välttämättä tarvitse lähteä heti. Paikalle voi tulla myös seuraamaan harjoituksia ja muuta toimintaa vierestä.

Ilmoittautumiset su 27.1. mennessä: info.iloski@gmail.com

Kelkkalaskua

Laskettelua